Kamion ambulancë lojë

Në këtë lojë ju duhet të ruani të plagosur.
Ju mund të gjeni objekte në rrugën që do t'ju japë pikë dhe të tjerë që ngadalësojnë ju poshtë.

Kontrollet.

  • : Forward.
  • : Go.
  • : Turn drejtë.
  • : Ana e majtë.


58% love këtë lojë
Kamion-ambulance-loje