Racing Truck Game (Kamionë Turbo)

Në këtë lojë ju duhet të racës me kamionë të tjera. Ju duhet të përpiqen për të arritur të parë si ju ca fitoni të holla dhe ju mund të bleni racave të tjera.

Kontrollet.

  • : Forward.
  • : Prapa.
  • : Shko e drejtë.
  • : Shko e majtë.


61% love këtë lojë
Racing-truck-game-kamione-turbo