Камион Star игра

Во оваа игра, мора да се соберат ѕвезди и сини шишиња на енергија.

Контроли.

  • : Препрати.
  • : Назад.
  • : Посно напред.
  • : Посно назад.
  • : Забрзување.


66% сакам оваа игра
Камион-star-игра